POPKOOR CANTA LIBRE

 
 
 

Kom naar onze open repetitie dagen!

Dit is je kans om mee te doen met een popkoor! Om te ervaren hoe leuk het is om samen meerstemmig te zingen nodigen we je uit!

In 4 avonden studeren we drie nummers in : Sweet Goodbyes van Krezip     Door de wind-Miss Montreal  en  Ik kan het niet alleen - De Dijk

Op donderdag 23 febr laten we het horen aan wie het maar wil: familie, vrienden, buren...vrij entree!

Deelname is gratis!     

Kom op  26 januari, 2, 9 en 16 februari  naar het LOC in Hardenberg van 19.45 uur -21.45 uur en zing met ons mee!

 Meld je aan bij Anna   :      annaveurink@hotmail.com  ( voorzitter)

 

Wij repeteren op donderdagavond in het LOC in Hardenberg, aanvang 19.45 uur

Canta Libre is een Hardenbergs Popkoor met gevoel voor vrij, enthousiast en swingend zingen.  Jan Smale is onze dirigent sinds november 2022.  We zijn heel blij met Jan en hopen op een lange en prettige samenwerking.  Mark Hidding begeleidt het koor regelmatig op piano.

Er zijn in de afgelopen jaren ( voor corona ) reglematig  optredens geweest, waaronder diverse concerten in theater de Voorveghter. De concerten hebben veelal een thema, bijvoorbeeld Bach & Beat waarbij de link wordt gelegd tussen popmuziek en klassieke muziek. In 2019 was ons laatste concert Family & Friends. Daarnaast werken we graag samen met anderen, een voorbeeld daarvan is de Ommer Music Night, met muziekvereniging SDG uit Ommen. Of we doen mee aan het jaarlijkse korenfestival in Hengelo. Verder hebben  we  weleens onze medewerking  verleend aan de Samenloop voor Hoop, de Midnight Walk in Hardenberg of  Kerstevents met andere koren. Dit jaar traden we op in het Gramsberger bos,een fantastische ervaring. Ook hebben we in het verleden meegewerkt aan theatervoorstellingen van de Nederlandse Folkband Pater Moeskroen en Ernst Beuving. In 2023 bestaan we 30 jaar, en daar zal  tzt een groot concert voor worden voorbereid.

Canta Libre oefent wekelijks op donderdag van 19:45 uur tot 21:45 in het LOC, Parkweg in Hardenberg.

Belangstelling? Je bent van harte welkom om te komen luisteren, of: om vrijuit mee te zingen! Je mag 2 keer gratis meezingen, om de sfeer te proeven en te ervaren hoe het is.

Lidmaatschap kost € 14,- per maand. 

We willen iedereen uitnodigen die dat aanspreekt. Iedereen is welkom!
Probeer eens even mee te zingen. Het is zoooooo leuk !!!

We hebben ook een facebook pagina : Popkoorcantalibre.